Како сега да излезе да оди на работа? А и да излезе, со што ќе оди, кога и автомобилот нема да може да си го најде. Како и да е, ова е ништо во однос на тоа кога кај нас ќе наврне 15 сантиметри и ќе ја блокира цела држава.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено