Шпанскиот велосипедист, Исус Езекера, 28 години, беше еден од главните актери на последната фаза на трката околу Шпанија со велосипед.

Исус беше на 71 км до целта, кога наеднаш се наведна, кон еден од тимските автомобили каде што беше неговата девојка. Потоа извади кутија со прстен и ѝ го постави судбоносното прашање. Девојката пријатно се изненади и рече „ДА“!

Сподели на Facebook
пати видено