Таткото на детето работи како градежен работник, а неговото семејство живее доста сиромашно. Тој се обиде да го одбележи роденденот на неговата ќерка и покрај финансиските тешкотии.

По објавувањето на ова трогателно видео на интернет, добронамерниците одлучија да му организираат на девојчето вистинска забава по повод нејзиниот роденден. И прославата навистина се случи за неколку дена и девојчето добило многу подроци од непознти добри луѓе.

Сподели на Facebook
пати видено