Кога работата се работи со љубов, успехот сам ќе си дојде. Погледнете како овој уличен продавач на шеќерен памук со многу страст и мерак си ја работи работата.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено