Кој никогаш не бил во Италија ќе посака да оди, а кој веќе бил ќе посака да се врати.

4К е најновиот видео стандард после HD, а бројот на точки на сликата е двојно поголем од HD. Односно еден 4К екран е со големина како правоаголник направен од 4 HD екрани.

Пуштете на цел екран, одберете максимална 4К резолуција (десно доле) и уживајте.

Сподели на Facebook
пати видено