Наоѓа рибар во мрежата тегла. Ја отвора. Сосема очекувано, како во морските легенди, од неа излегува Џин и вели:
– Имаш право на три желби.
Рибарот:
– Мојата прва желба е … Сакам уште 100 желби!
– Тоа не можам да го исполнам!
– Тогаш, сакам уште 100 Џина!

Сподели на Facebook
пати видено