Квалитетот на храната е еден од најважните критериуми за успешен ресторан, но исто така не смееме да заборавиме и на презентацијата на истата, со задолжителната доза на провокација. Но некои угостители знаат да претераат малку со екстравагантните идеи за сервирање на храната.

Сподели на Facebook
пати видено