Судијата го чекаше изведувањето на последниот слободен удар за да означи крај на натпреварот, што ќе значеше и елиминација на Англија од СП во Русија, но во фудбалот ништо не е сигурно додека не свирне свирчето на судијата. Да ја слушнеме реакцијата на Англичаните.

Сподели на Facebook
пати видено