Келнерката додаваше гориво во мини печката која ја држи храната топла и се случи несреќа. Реакцијата на шизикот не се опишува со зборови :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено