Видео кое го стоплува срцето!
Секој кој досега имал искуство со губење на своето милениче знае колку е стресно тоа и ќе ги разбере реакциите на децава. Најдобрата можна разрешница е миленичето безбедно да се врати дома, како во случајов со 13-годишната мачка. Мачката ја немало цели 2 месеци, кога мајката случајно ја забележала кај една бензинска пумпа. Следуваат прекрасните моменти од нејзиното враќање дома.

Сподели на Facebook
пати видено