Бракоразводна парница. Судијата ја прашува жената:
– Зошто сакате да се разведете?
– Дознав дека тој бил сопственик на станот за кој плаќаме кирија цели 20 години.
Судијата:
– Еј мајката… Па тоа е генијално!

Сподели на Facebook
пати видено