Човеков споредува само два дела кои се користат за производство на оружје. Првиот дел е кинексиот, кој како што можете да слушнете, работи но произведува малку шум. Вториот е германскиот кој е бесшумен, но 30 пати поскап од кинескиот.

Сподели на Facebook
пати видено