Бившата девојка ми пишува на Фејсбук:
-Се откажа ли од пушењето?
Да.
-Од пиењето?
Да.
-А сексот?
-Неее.
-Добро е. Мислев да ти подарам кукла на надувување 🙂 🙂 :).
-Неее, не те сакам повторно назад.

Сподели на Facebook
пати видено