Рајот од се наоѓа на островите Туркс и Каикос, југоисточно од Бахамите и е Британска територија. Сѐ што треба да направите е да го извадите паричникот и да наброите 19 милиони долари. Потоа ќе го добиете ова:

Сподели на Facebook
пати видено