Одговорете брзо на следните неколку прашања и прочитајте што всушност значат вашите одговори.

 1. Не сте сами. Одите низ шума. Со кого сте?

  Човекот со кој одите, е најважниот во вашиот живот.
 2. Во шумата гледате животно. Какво е тоа?

  Големината на животното покажува како си ja претставувате големината на своите проблеми.
 3. Која сцена се развива помеѓу вас и животното?

  Сцената која ќе си ја замислите покажува како се справувате со вашите проблеми, пасивно или активно.
 4. Влегувате повнатре во шумата. Гледате куќа, за каква што секогаш сте сонувале. Опишете ја накратко.

  Големината на вашата куќа од соништата покажува колку сте амбициозни да ги решите проблемите.
 5. Куќата заградена ли е со ограда?

  Недостатокот на ограда покажува дека сте отворен човек. Ако има ограда, значи не сакате мешање од надвор.
 6. Влегувате во куќата. Одите кон трпезаријата. Што гледате на масата и околу неа?

  Ако не си замисливте храна цвеќиња или луѓе сеуште не сте ја постигнале среќата во животот.
 7. Ја напушта куќата од задната врата. Во тревата наоѓате чаша. Од каков материјал е направена таа?

  Трајноста на материјалот од кој е направена чашата покажува колку е трајна врската со човекот од прашањето број 1.
 8. Што правите со чашата?

  Односот кон чашата го покажува односот кон човекот од првото прашање.
 9. Тргнувате кон крајот на дворот и стигнувате до вода. Какова е водата?

  Големината на водата ја покажува големината на вашите сексуални желби.
 10. Како ќе ја поминете водата?

  Ако при поминувањето на водата се изводените, вашиот сексуален живот е добар.

Прикажи резултати

Сподели на Facebook
пати видено