Ако на обичните терминали секој човек требало да направи по 2000 чекори за да се качи на авион и да се турка во гужвите, од сега богаташите за само дополнителни 4000 долари, ќе се качуваат на авион со само 70 чекори. Летот ќе го чекаат во посебни луксузни кафетерии и апартмани од каде што ќе ги земе BMW и ќе ги однесе до авионот.

Сподели на Facebook
пати видено