Жителите на рускиот град Кабровск беа непријатно изненадени и затечени од овој феномен. Градот се наоѓа нешто посеверно од Скопје, отприлика на ист напоредник со Лондон, односно на 54 степени северна географска ширина.

Сподели на Facebook
пати видено