Прашање на време е само кога оваа технологија ќе стигне и кај нас! Роботот е монтиран на булдожерот и фрла песок, но тоа го прави интелигентно, точно таму каде што треба и колку што треба.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено