Грчки младоженци на првата брачна ноќ.
Таа:
– Душо, сакам да ти признаам нешто. Пред да се омажам за тебе имав љубовник.
Тој нежно се насмевнува и вели:
– Душо, и јас…

Сподели на Facebook
пати видено