Aнтичкa Грцијa. Во едно мало гратче советникот на владетелот ги свикува сите млади мажи и им вели:
– Имам две лоши вести за вас. Првата е што нашиот владетел донесе закон со кој тој го има правото на првата брачна ноќ.
– Зошто му е такво право? Тој нели е геј?
– А тоа е втората лоша вест за вас!

Сподели на Facebook
пати видено