Вработените на еден хотел дознале дека наскоро ќе дојде штотуку венчан пар – мажот 95 години, а невестата 22.

Кога пристигнале, старецот изгледал ужасно и сите се уплашиле дека на првата брачна ноќ невестата ќе го убие.
Меѓутоа, следното утро невестата одвај одела и се држела за оградата. Рецепционерот кога ја видел таква, ја прашал што се случило. Жената одговорила:
– Кога се запознавме тој рече дека се штедел цели 75 години. Мислев дека станува збор за пари…

Сподели на Facebook
пати видено