Познавајќи ја политиката на рускиот производител на автомобили, реално е да се очекува дека Лада X-Ray ќе ја има издржливоста на Лада Нива, а неофицијално цената ќе и биде од 8.000 до 10.000 евра. Продажбата ќе започне во 2015 година.

Сподели на Facebook
пати видено