Многу мудар начин на ги натера сите во иднина да му доаѓаат на час.

Прашањето е: Како изгледа вашиот професор по математика? Проблемот бил што тестот им го дал асистентот, па студентите што не посетувале настава се нашле во небрано :).

zet

Сподели на Facebook
пати видено