Да те остават 3 дена да зјапаш нема да можеш да го видиш. Навистина импресивно!

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено