Најголемиот проблем на сите луѓе што се над 2 метри им е што светот е правен за 180-ки, а не за 200-ки, а особено вратите. Високите луѓе си ја чукаат главата од нешто, по 2-3 пати секој ден.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено