Новиот претседател на Украина порано бил актер, сценарист, а неодамнешното смешно видео што го искористи на презентацијата за да ги забавува светските лидери. Владимир Зеленски имаше официјална презентација на 16-тиот годишен состанок „Европската стратегија на Јалта“, што се одржа помеѓу 12 и 14 септември.

Владимир направи презентација од „разговорот“ на светските лидери преку апликацијата WhatsApp и на комичен начин ја отсликува реалната ситуација и сѐ што би сакале лидерите да кажат, но од „љубезност“ не можат.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено