Другарот многу се нервира кога некој му го клоца седиштето, а кога ќе сфати дека намерно го прави тоа…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено