Човек не е пијан, додека може да лежи на подот, без да се држи за него :).

prepile (1)

prepile (2)

prepile (3)

prepile (4)

prepile (5)

prepile (6)

prepile (7)

prepile (8)

prepile (9)

prepile (10)

Сподели на Facebook
пати видено