Човек не е пијан, додека може да лежи на подот, без да се држи за него :).

prep (1)

prep (2)

prep (3)

prep (4)

prep (5)

prep (6)

prep (7)

prep (8)

prep (9)

prep (10)

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено