Нејзиното име е Беки Фајаро, живее во Орегон, САД, а за себе вели дека сака планини, магла, бранови и стоење под водопади. Сака да се смее. Ужива во сонце, во чоколадо, а особено ги сака зајдисонцата.

Сподели на Facebook
пати видено