Уметноста на тетовирањето е напреднато до таа мера што уметниците веќе можат да создадат убедителни, готово фотореалистични оптички илузии врз кожата на нивните клиенти. Тетоважите на оваа листа се само неколку од генијалните коишто речиси оживуваат на кожата на носителот.

t01

t02

t03

t04

t05

t06

t07

t08

t09

t10

t11

t12

t13

t14

t15

t16

t17

t18

t19

t20

t21

t22

t23

t24

t25

Сподели на Facebook
пати видено