Ако сакате семејни Божиќни честитки, но не можете лично да се пронајдете во нив, комичарот Џон Цесна ќе ви покаже еден нов начин на Божиќна забава. Тој во 2008 година студирал во друг град и мајка му му се јавила да му каже дека ќе го пропушти семејното фотографирање за Божиќни честитки.

Таа на шега му кажала на Џон: „Отрезни се и сам направи си ги честитките“. Џон решил да го послуша советот на неговата мајка и оттогаш сам си ги прави Божиќните честитики. Но, претпоставуваме дека неговата мајка не го имала ова на ум…

Сподели на Facebook
пати видено