– Ало, туристичка агенција? Сакам некаде да отидам да си одморам!
– Се јавувате на вистинското место господине, имаме одлична понуда за Кипар, ол инклузив, со авион.
– Ааа, не авионите многу паѓаат.
– А на остров во Грција, со брод?
– И бродовите потонуваат.
– Добро господине, а некаде во Европа со автобус?
– Со автобус на долг пат е најризично, возачот се преморува и често се случуваат несреќи.
– Тогаш останува да ви предложиме една пешачка екскурзија во долината на се*сот.
– А, тоа звучи интересно!
– Е па одете тогаш долу во на мајка ви пи*ката!

Сподели на Facebook
пати видено