Притворското одделение во Шутка. Ќелав, полничок маж се залепил до решетките на ќелијата и вика:
– Јас сум пратеник! Имам пратенички имунитет! Слушате ли, пуштете ме од тука! Зад него стои 2 метри висок тетовиран криминалец и прашува:
– Ама ти навистина ли си пратеник?
– Да!
Тетовираниот го откопчува патентот на фармерките и вели:
– Еј пратениче, изгледа никој тука не те слуша. Дојди тука да кажеш на микрофонот!

Сподели на Facebook
пати видено