57-годишната баба Самхун Буткуа од Тајланд е пензионерка која не сака нејзиниот 10 годишен внук да губи на фудбал. Енергичната пензионерка даде се од себе за да му помогне на детето, но и покрај тоа, тие загубија со 4:2.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено