Општо е познато дека на Инстаграм не може кој како сака да си се слика и да биде во тренд, затоа што си има шеми. Замислете сега некоја да се фотографира со „дакфејс“ сите ќе ѝ се смеат. Дури ни прстот на уста и огромните цртани веѓи повеќе не се актуелни. Најновата шема е позата „Бамби“. Како се прави? Девојката се спушта на колена со малку подраширени нозе и мора да биде во костим за капење или евентуално некоја друга но многу провокативна облека. Тоа што позата почнаа да ја прават славните личности е гаранција дека во иднина ќе бидеме преплавени со „Бамби“ фотографии.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено