Дали сте знаеле дека 29-ти октомври се смета за „Ден на мачките“? Епа тогаш и ние да ги испочитуваме на овој ден со оваа интересна мозгалка.

Тука некаде се крие мачка. Дали можете за помалку од неколку секунди да ја пронајдете? Доколку не успеавте одговорот ќе го пронајдете на втората страна.

Сподели на Facebook
пати видено