Уметникот Ра Полет потрошил 25 години од неговиот живот претворајќи ги ридиштата во северно Њу Мексико во неверојатно богато украсени пештери. 67-годишниот Полет не употребува никакви специјални машини, туку работи со обични секојдневни рачни алатки.

pes01

pes02

pes03

pes04

pes05

pes06

pes07

pes08

pes09

pes10

pes11

pes12

pes13

pes14

pes15

pes16

Сподели на Facebook
пати видено