Тип 1: Оние кои бегаат при опасност.
Тип 2: Оние кои го решаваат проблемот на лице место.

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено