Се прави дека е професор и им објаснува колку луѓе завршуваат медицински факултет. Потоа им кажа колку е строг тој во однос на лаптопите и мобилните телефони.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено