Никој не веруваше дека Мери Ен Мининг ќе успее да ја дочека венчавката на својот син, а уште помалку веруваа дека ќе успее да одигра еден танц со синот. Но и покрај ужасната форма на рак која ја имаше мајакта, таа успеа да најде сили и да се избори за овој танц. За жал мајката почина 3 дена после свадбата.

Сподели на Facebook
пати видено