И таа направила, па уште и сама си го објавила резилот на интернет :).

„Бев многу засрамена кога целата канцеларија на осигурителната компанија ги виде и се насмеа на моите фотографии. Да, ми беше чудно што бараат слики од мене, но мислев дека им требаат за да ме идентификуваат и да видат дали имам видливи повреди“ – се правдаше 25-годишната Алиса Рејчел на интернет.

Сподели на Facebook
пати видено