Доколку имавте намера да пуштите некое писмо, ќе морате да побарате некое поштенско сандаче во ваша близина и таму да го пуштите.

Инаку девојката постојано ја следат непријатности:

И уште една непријатна случка:

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.

Сподели на Facebook
пати видено