23-годишната британка Бет Спиби работела како обична продавачка во супермаркет, додека еден колега не и кажал за можноста да заработи пари со продажба на „искрени фотографии“ на интернет. Бидејќи девојката немала кој друг да ја фотографира, ја замолила нејзината 53-годишна мајка, Џејн, која направила една фотографирала од својата ќерка со и без долна облека.

Комбинацијата мајка-ќерка се покажала како добитна и посетителите на одредени интернет сајтови биле особено воодушевени од ваквите искрени фотографии. Така девојката и нејзината мајка-фотограф во првата недела заработиле неверојатни 10.000 евра. Понатаму следеле, нови идеи за фотографии, видеа итн. итн. Ви прикажуваме само дел од попристојните фотографии, кои исто така добро се продавале.

Животот не е целосен доколку не е зачинет со малку еротика. Разбудете ги вашите чувства со жешките но и комични и драматични моменти на каналот Еротика.

Сподели на Facebook
пати видено