За потенцијалните бомби што ги носиме во џебот веќе сме расправале, а во ситуацијава има еден друг интересен момент. Што ќе му кажат на сопственокот на телефонот. Кој е виновен затоа што му експлодира батеријата?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!

Сподели на Facebook
пати видено