Мотика мајсторите напаѓаат! Ова го можат само креативни луѓе, без разлика што некои се кул, други се откачени а трети смешни.
3-motika.com.mk

4-motika.com.mk

5-motika.com.mk

6-motika.com.mk

7-motika.com.mk

8-motika.com.mk

9-motika.com.mk

10-motika.com.mk

11-motika.com.mk

12-motika.com.mk

13-motika.com.mk

Хероите на нашето време не се политичарите и богаташите, туку обичните луѓе со своите мали, но големи подвизи. На каналот Победници, хероите на нашето време се на прво место.

Сподели на Facebook
пати видено