Како се снаоѓате со графички логички задачи?
Сакате ли да го тренирате вашиот мозок?
Ако да, тогаш пробајте ја оваа игра која ќе го потикне вашиот интелектуален развој.

Многу сакате да играте игри, но не сакате да ги симнувате? Мотика има совршено решение за вас. Посетете го каналот Игротека и уживајте во најзабавните игри без обврски.

Сподели на Facebook
пати видено