Кога обичен човек ќе види предмет како паѓа, обично ќе го дочека со раце, но ако си професионален фудбалер, работите ги гледаш од друг агол :). Погледнете што се случи за време на интервјуто непосредно пред почетокот на Светското Првенство во Русија.

Сподели на Facebook
пати видено