Си прават муабет двајца наркомани и едниот му се жали на другиот:
– Вчера прв пат ги гледав вестите на сите македонски телевизии по ред, на МТВ, Сител, Канал 5, Телма, Алфа…
– А бе брат, ти да не почна политика да следиш?
– Не бе, не…
– Е па тогаш зошто?
– Ги гледам и не ми е јасно од каде набавуваат толку добра трева?

Сподели на Facebook
пати видено