Откако и ги провери документите, дојде и и рече дека има две вести, добра и лоша. Лошата е што ќе и даде две казни (ticket има 2 значења и казна но и билет). Добрата вест е што таткото да девојката замешал прсти во целава работа.

Сподели на Facebook
пати видено